Veteraanipäivän juhla

Veteraanipäivän seppeleenlasku vereraanikivella ja juhla srk-kodilla

Kansallista Veteraanipäivää vietetään Mynämäessä pe 27.4.2018. Veteraanipäiväjuhlinnat alkavat seppeleen laskulla seurakuntakodin pihalla sijaitsevalla Veteraanikivellä. Samassa lähetetään seppelpartiot Karjalan ja Mietoisten Veteraanikiville. Kahvitarjoilu seurakuntakodissa. Juhlapuheen pitää talousneuvos Teppo Mikkola. Tilaisuuden musiikkiesityksistä vastaa Mynämäen Mieslaulajat ja runoja lausuu Raili Valtanen. Juhlan päätössanat lausuu kirkkoherra Tapani Kujala. Veteraanijuhlaan ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset, erityistesti sotaveteraanit perheineen! Tilaisuuden järjestävät Mynämäen kulttuuritoimi ja seurakunta sekä paikalliset järjestöt.

Pyheen kyläkauppa

Lähetys-Bingo

Tilaisuuden päätteeksi nautitaan bingo-kahvit.

Raamattupiiri

Mietoisten seurakuntakoti

Kultaisen iän kerho

Varttuneen väen kerho.Yhdessäoloa ja seurustelua kahvittelun ohella. Tervetuloa mukaan.