EU- ruokajako

EU- ruokajako

Diakoniatyö anoo vuosittain EU- elintarviketukea seurakunnalle. EU- elintarvikkeita ovat: vehnä- ja sämpyläjauhot, puurohiutaleet, lihasäilyke, hernekeitto, hapankorppu, makaroni, mysli, valmispasta ja maitojauhe. Eu-ruoka on tarkoitettu toimeentulonsa kanssa kamppaileville.

Eu ruokaa saa myös diakoniatyön vastaanotolta, mutta kokeilemme kevään ajan keskitettyä ruokajakelua, jolloin ilman ajanvarausta voi ruokakassin noutaa maanantaisin, parillisilla viikoilla diakoniatyön toimitilasta Kanttorilasta (os. Keskuskatu 17). Kanttorila on punainen omakotitalo seurakuntakodin ja pappilan välissä.

Ruokajakelun yhteydessä kahvitarjoilu.

Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajaryhmä on avoin vertaistukiryhmä omaishoitajille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä omaishoidon tukea. Ryhmässä mukana sosiaaliohjaaja Heli Jalonen ja diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen.

Aamuklubi

Aamuklubi on omaishoidettaville suunnattu kerho.

Hyvän mielen piiri vertaistukiryhmä mielenterveyskuntoutujille

Mielenterveyskuntoutujille suunnattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu voimavaraksi arkeen.