Joulumyyjäiset

Perinteiset joulumyyjäiset lähetystyön hyväksi messun jälkeen Mynämäen seurakuntakodissa.

Lahjoituksia otetaan vastaan pe 8.12. klo 13.00 saakka kirkkoherranvirastossa. Myytävänä piirakoita, leivonnaisia, lapasia, sukkia yms. Arvontaa. Lisätietoja Heidi Hyytinen puh. 044-3312491.Tervetuloa!

Pyheen kesätori, Hietamäki

Pyheen kesätori

Mynämäen seurakunnan lähetystyö mukana Pyheen kesätorilla perjantaina 8.6. iltapäivällä. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia ja kokeilemaan ONNENPYÖRÄÄ.

Pappilan kesäilta

Kesäjuhla Mynämäen pappilassa. Sään salliessa iltaa vietetään ulkona. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua Penan Poikien kanssa. Tervetuloa mukaan!

Laurin markkinat

Mynämäen seurakunta mukana Laurin markkinoilla. Myynnissä lähetystyön hyväksi mm. karjalanpiirakoita, käsitöitä, yms. sekä mahdollisuus pyörittää Onnenpyörää!