Lähetysilta

Leila Lehtovuori Asemantie 473, 23100 Mynämäki

Tervetuloa kuulemaan lähetysuutisia ja viettämään iltaa yhdessä. Vieraana Anne Ijäs.

Iltaa vietetään Leila Lehtovuoren kotona (Raukkaa) Asemantie 473. Suomen Lähetysseurasta Anne Ijäs tulee kertomaan työvuosistaan Taiwanissa.

Pyheen kesätori, Hietamäki

Pyheen kesätori

Mynämäen seurakunnan lähetystyö mukana Pyheen kesätorilla perjantaina 8.6. iltapäivällä. Tervetuloa tekemään hyviä ostoksia ja kokeilemaan ONNENPYÖRÄÄ.

Pappilan kesäilta

Kesäjuhla Mynämäen pappilassa. Sään salliessa iltaa vietetään ulkona. Ohjelmassa mm. kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua Penan Poikien kanssa. Tervetuloa mukaan!

Laurin markkinat

Mynämäen seurakunta mukana Laurin markkinoilla. Myynnissä lähetystyön hyväksi mm. karjalanpiirakoita, käsitöitä, yms. sekä mahdollisuus pyörittää Onnenpyörää!