Omaishoitajaryhmä

Omaishoitajana voit kaivata monenlaista tukea. Seurakunta ja Perusturvakuntayhtymä Akseli järjestävät omaishoitajille kerran kuukaudessa ryhmätapaamisen. Omaishoitajaryhmässä voit tavata samassa elämäntilanteessa olevia ja keskustella kaikenlaisista asioista sekä jakaa iloja ja suruja. Omaishoitajien ryhmään voit tulla mukaan, vaikka et olisikaan virallisesti omaishoitaja.

Omaishoitajien ryhmätapaamisissa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Ryhmissä vierailee aina silloin tällöin asiantuntijoita, joilta saat tietoa esimerkiksi erilaisista tuki- ja palvelumuodoista.
Omaishoitajaryhmän ohjaajina toimivat diakoniatyöntekijä Sanna Jalonen ja sosiaaliohjaaja Heli Jalonen.

Kastehelmi

Kaakaopyhis

Kastehelmen kaakaopyhis

Mynämäen kirkko

Jumalanpalvelus Mynämäen kirkossa

Kastehelmi

Iltapäivä Helmikset

Helmikset kokoavat yhteen perheitä. Tervetulleita toimintaan ovat myös alakouluikäiset. Mukavia puuhia ja pieni välipala.