Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla, johon voit tulla kuuntelemaan, rukoilemaan ja laulamaan yhdessä. Jumalanpalvelussa voit  olla mukana myös toimittamassa sitä.

Voit tulla mukaan  suunnittelemaan jumalanpalvelusta. Jos olet musikaalinen, voit rakentaa yhteistä juhlaa laulun tai soiton avulla. Voit lukea tekstejä, rukouksia, olla ovella toivottamassa tervetulleeksi tai jakamassa virsikirjoja. Voit kerätä kolehtia tai vaikka järjestää kirkkokahvit. Erilaisissa palvelutehtävissä voit ottaa yhteyttä pappeihin ja kanttoreihin.

Kirkoissa on esirukouslaatikot, joihin voit laittaa esirukousyyntöjä.

Mynämäen seurakunnassa  jumalanpalveluksia pidetään kolmessa kirkossa. Karjalan kirkossa jumalanpalvelus on kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10.

Mietoisten kirkossa on jumalanpalvelus kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10  ja Vakkamessu on kuukauden kolmantena sunnuntaina klo 18.

Vakkamessu on toisenlainen, vapaamuotoisempi messu, jossa musiikkina virsikirjan lisäksi käytetään myös muuta hengellistä musiikkia.

Mynämäen kirkossa jumalanpalvelus pidetään toisena, kolmantena ja neljäntenä sunnuntaina klo 10.

Juhlapyhinä, adventtina, jouluna, pääsiäisenä ja pyhäinpäivänä jumalanpalvelus on jokaisessa kirkossa.

Pappi alttarilla