Apua ja tukea elämään

Diakoniatyö on kristilliseen rakkauteen perustuvaa auttamista ja palvelua. Diakoniatyö kuuluu kirkon perustehtäviin. Se perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn rakastaa toista ihmistä. Avun tarpeessa oleva lähimmäinen huomioidaan ja autetaan vastuullisesti niin lähellä kuin kaukana.  "Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain" (Gal. 6:2).

Elämä tuo eteemme taitekohtia, joissa tarvitsemme toisen ihmisen tukea. Mynämäen seurakunnan diakoniatyöntekijöihin voi ottaa yhteyttä joko soittamalla, varaamalla ajan diakoniatoimistoon tai pyytämällä heitä käymään luonasi. Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille.

.

Diakoniatoimiston päivystykset

puhelin- ja ajanvarausaika ti ja to klo 10-11

p. 02-4308 478

Diakonissa Sanna Jalonen p.  044-330 7055 tai sanna.jalonen@evl.fi

Diakoni Heidi Hyytinen p. 044-331 2491 tai heidi.hyytinen@evl.fi

Mikäli edellä mainitut ajat eivät sovi voit lähettää diakoniatyöntekijöille  sähköpostia, tai soittaa hänen omaan numeroonsa, myös muina aikoina ja sopia tapaamisesta.

Kaikissa tilanteissa voit ottaa yhteyttä pappeihin ja diakoniatyöntekijöihin ja varata ajan henkilökohtaista keskustelua varten.